Suggesties voor het menu van de chef / Thuisbezorging
Selecteer je menu hieronder…
Minimale bestelling: 10 menu’s en 48 uur van tevoren
Voorgerecht : (Veganistisch)
– Cromesquis van faux gras met champignon-, kastanje- en eekhoorntjesbroodpaneermeel. Saus…
– rode bietenketchup, boerenkoolchips.
of – plantaardige roomsaus met zoete mosterd en truffelaroma
19€
– Vegan terrine met cantharellen, hazelnoten, kastanjes, peperkoek en vijgenchutney. 16€
– Krokante asperge noedels met tofu brouillade, chilli-gerookte vegan bacon en vegan beurre blanc. 16€
– Tartaar van Beluga-linzen en kaviaar van aubergine, zeewier en crudités van het moment.€16
– Panacotta van eekhoorntjesbrood en kastanje, op smaak gebracht met koffie, geroosterde walnootcrumble. 15€
– Raviole met zeewier, knolselderij en spinazie, kervelsaus, sjalotjes, passe pierre, witte wijn en room €19
– Romige erwten espuma, gesmoorde uien, gerookte polenta croutons €17
– Pastilla met tofu scramble, groene asperges en geroosterde amandelen,
Romige avocado met combava, koriander en verse kruiden. 17 €
– Avocado espuma met combava, tartaar van beluga-linzen, zeekraalwier en preistro ***19 € (Frans)
– Emulsie van aardappel en truffel, gekonfijte gegrilde aubergine, plakje truffel *** 21 € (Frans)
– Flarden van bloemkool, rauw, geroosterd en in hummus, bestrooid met saffraan en pistachepraliné met fleur de sel €17
– Emulsie van rode biet op een bedje van olijventapenade, schijfjes zwarte knoflook, zoetzure citroencrème en boerenkoolchips, 19 €.
– Brioche met huisgemaakte faux gras, geroosterde pistachenoten en gekonfijte ui met frambozenwijn. Kleine verse salade van het moment.19
Hoofdgerechten : (veganistisch)
– Medaillons van Atlantische smaak, auberginekaviaar, zeewier. groene saus met zuring en kervel 19€.
– Wellington van geroosterde walnoten en peulvruchten met gekonfijte zoete knoflook en bijgerechten:
-Of crème van erwtensoep, knaagdieraardappelen en bonen van het moment.
-Of Romige en zachte Gratin Dauphinois op smaak gebracht met truffel, gestoofde groenten van het moment
-Of romige risotto met sjalotten en eekhoorntjesbrood. 21 €.
– Gerookte, gekarameliseerde 100% Veg Ham roulade met agavesiroop en mosterd, saus van bierui, aardappel Rösti. 18 €
– Noordzee ravioli met zeewier, knolselderij en spinazie, overgoten met een veganistische beurre blanc saus en gestoomde verse groenten. 21€
– Paupiette van groene kool, veganistische vulling met peulvruchten, geroosterde walnoten, ingelegde uien, kastanjes en champignons,
Bouquetière van groenten, romige gratin met een zachte saus van Dauphinois.17
– Bladerdeeg met koningin, romige crème met marktchampignons en nep-groentekip. zoete aardappelfriet €17
– Hachis Parmentier, spinaziefondant, veganistische vulling met geplette hazelnoten, peulvruchten en wilde paddenstoelen, en zijn heerlijke tartufatta-roomsaus €18
Nagerecht :
Klassieke crêpes Suzette (siroop en gekonfijte citrusvruchten), geflambeerd met Grand Marnier. 12€
Peperkoek tiramisu met frambozencoulis en rauwe cacao €9
Moelleux au chocolat, fondantkern, vanilleroom €9
Tarte tatin, crumble van gekonfijt fruit en geroosterde amandelen, geflambeerd met rum, vanillecrème €9
Bosbessen- of frambozencitroencurdkorst €9
°°°°°000°°°°°
Bij u geleverd voor 19 € (Bxl, B.W), in een kant-en-klare verpakking. /vidangepot Weg = 3 €.
Het enige wat je nog hoeft te doen is… genieten van je maaltijd!
BEKIJK HIER MEER >> FOTO’S ../ ..
.
48