Catering-Vegan

Suggesties voor het menu van de chef / Thuisbezorging

Selecteer je menu hieronder…

We bereiden gerechten op bestelling, niets wordt van tevoren gemaakt en elk recept heeft veel ingrediënten, voorbereiding en bereidingstijd nodig. Om je de best mogelijke gastronomische ervaring te bieden, vragen we je om dezelfde voor-, hoofd- en nagerechten te kiezen voor je hele bestelling. en ook om anti-gaspis, ecologische en economische redenen. Bedankt voor uw begrip.

Minimale bestelling: 10 menu’s en 48 uur van tevoren

Voorgerecht : (Veganistisch)

– Cromesquis van faux gras met champignon-, kastanje- en eekhoorntjesbroodpaneermeel. Saus…

– rode bietenketchup, boerenkoolchips.
of – plantaardige roomsaus met zoete mosterd en truffelaroma
19€

– Vegan terrine met cantharellen, hazelnoten, kastanjes, peperkoek en vijgenchutney. 16€

– Krokante asperge noedels met tofu brouillade, chilli-gerookte vegan bacon en vegan beurre blanc. 16€

– Tartaar van Beluga-linzen en kaviaar van aubergine, zeewier en crudités van het moment.€16

– Panacotta van eekhoorntjesbrood en kastanje, op smaak gebracht met koffie, geroosterde walnootcrumble. 15€

– Raviole met zeewier, knolselderij en spinazie, kervelsaus, sjalotjes, passe pierre, witte wijn en room €19

– Romige erwten espuma, gesmoorde uien, gerookte polenta croutons €17

– Pastilla met tofu scramble, groene asperges en geroosterde amandelen,
Romige avocado met combava, koriander en verse kruiden. 17 €

– Avocado espuma met combava, tartaar van beluga-linzen, zeekraalwier en preistro ***19 € (Frans)

– Emulsie van aardappel en truffel, gekonfijte gegrilde aubergine, plakje truffel *** 21 € (Frans)

– Flarden van bloemkool, rauw, geroosterd en in hummus, bestrooid met saffraan en pistachepraliné met fleur de sel €17

– Emulsie van rode biet op een bedje van olijventapenade, schijfjes zwarte knoflook, zoetzure citroencrème en boerenkoolchips, 19 €.

– Brioche met huisgemaakte faux gras, geroosterde pistachenoten en gekonfijte ui met frambozenwijn. Kleine verse salade van het moment.19

Hoofdgerechten : (veganistisch)

– Medaillons van Atlantische smaak, auberginekaviaar, zeewier. groene saus met zuring en kervel 19€.

– Wellington van geroosterde walnoten en peulvruchten met gekonfijte zoete knoflook en bijgerechten:
-Of crème van erwtensoep, knaagdieraardappelen en bonen van het moment.
-Of Romige en zachte Gratin Dauphinois op smaak gebracht met truffel, gestoofde groenten van het moment
-Of romige risotto met sjalotten en eekhoorntjesbrood. 21 €.

– Gerookte, gekarameliseerde 100% Veg Ham roulade met agavesiroop en mosterd, saus van bierui, aardappel Rösti. 18 €

– Noordzee ravioli met zeewier, knolselderij en spinazie, overgoten met een veganistische beurre blanc saus en gestoomde verse groenten. 21€

– Paupiette van groene kool, veganistische vulling met peulvruchten, geroosterde walnoten, ingelegde uien, kastanjes en champignons,
Bouquetière van groenten, romige gratin met een zachte saus van Dauphinois.17

– Bladerdeeg met koningin, romige crème met marktchampignons en nep-groentekip. zoete aardappelfriet €17

– Hachis Parmentier, spinaziefondant, veganistische vulling met geplette hazelnoten, peulvruchten en wilde paddenstoelen, en zijn heerlijke tartufatta-roomsaus €18

Nagerecht :

Klassieke crêpes Suzette (siroop en gekonfijte citrusvruchten), geflambeerd met Grand Marnier. 12€
Peperkoek tiramisu met frambozencoulis en rauwe cacao €9
Moelleux au chocolat, fondantkern, vanilleroom €9
Tarte tatin, crumble van gekonfijt fruit en geroosterde amandelen, geflambeerd met rum, vanillecrème €9
Bosbessen- of frambozencitroencurdkorst €9

°°°°°000°°°°°

Bij u geleverd voor 19 € (Bxl, B.W), in een kant-en-klare verpakking. /vidangepot Weg = 3 €.
Het enige wat je nog hoeft te doen is… genieten van je maaltijd!

BEKIJK HIER MEER >> FOTO’S ../ ..

.

48