Gezond, biologisch eten voor je lunchpauze of avondeten
Slurps-Biotraiteur kan leveren:
Dagschotel – LUNCH SAISON warm of koud : btw niet inbegrepen.19.5€ .
Details van het moment (andere voorstellen op aanvraag).
ZAKENLUNCH :
(hoofdgerecht + dessert) prijs btw niet inbegrepen …………… € 19,5
Bestaat uit een hoofdgerecht naar keuze uit onderstaande suggesties, vergezeld van een dessert. (hetzelfde gerecht voor iedereen, één keuze per bestelling).
BUFFET FORMULA: Mix van 4 gerechten en 1 dessert = €27,5 (presentatie op dienbladen)
Om uit te kiezen
– Caldeirada stoofpot in Portugese stijl, met uien, tomaten, venkel, wortelen, knoflook, plantaardige kip en paprika.
– Bouchée a la reine veggie- Vol au vent, stukjes vegetarische “nepkip” gemaakt met soja-eiwit en champignons. Geserveerd met zoete aardappelfrietjes.
– buddha bowl met blokjes tofu en gerookte linzen kidneybonen, bonen, quinoa, kikkererwten en zilvervliesrijst rauwe of gekookte groenten (2/3 van de bowl): sla, spinazie, courgettes, wortelen zaden en oliezaden.
– Groentencurry met kokosmelk,Aubergine, courgette, tomaat, wortel, spinazie, mango, gecombineerd met een heerlijke, romige kokosmelkse saus en sojayoghurt. En cashewnoten voor een beetje knapperigheid.
– PAD THAÏ met rijstnoedels en blokjes tofu, taugé en fijngehakte pinda’s zorgen voor een knapperig accent, terwijl de rijstnoedels smelten in je mond. Het gebruik van munt, koriander, bieslook en basilicum geeft het gerecht een perfecte smaak. Zoetzure saus.
– Chili con vegan Carne, kidneybonen, uien, paprika, maïs, seitan spek, tomaten, witte rijst
– Spinazie pasta met truffelolie en zwarte olijventapenade. Geroosterde gerookte tofu(soja ) blokjes, plantaardige Parmezaan.
– Romige risotto, groentenbrunoise en geroosterde veganistische knoedels van quinoa en linzen, tomatencoulis met arabiatta.
-Tabbouleh met kruiden en in blokjes gesneden verse tomaten, rauwkostsalade, falafelballetjes, gegrilde peulvruchten, agavesiroopvinaigrette.
– Tartaar van gekookte en rauwe zonnegroenten, quinoa, gegrilde tempeh (soja) medaillons, salade, verse tomatencoulis
– Indiase veganistische kebabspies met kokosroom, mango, ananas, spruitjes en basmatirijst met koraallinzen.
– Liégeoise: Salade van gebakken aardappelen, sperziebonen, spek, gerookte tofu (soja), ingelegde uien, kruiden.
– Veggieburger, broodjes, rauwkost, veganistische saus, Gekonfijte zoete aardappel frittata.
BUFFET FORMULA: Mix van 4 gerechten en mix van 2 desserts = 27,5 € (presentatie op dienbladen)
Bedrijfslunch
Kies uit onze suggesties
PASTA (glutenvrij op aanvraag)
– Pasta met pesto, kerstomaatjes, vegan parmezaan, vegan gehaktballetjes.
– Pasta met broccoli sojaroom en gerookte tofu bacon
– Pasta met gekonfijte tomaat, courgette en veganistische ham
– Pasta met plantaardige parmezaan, balsamicosiroop, gegrilde pijnboompitten, gekruide falafel
Vegetarische gerechten: Boeddha kom
per bord €16,5
– Broodjes vegetarische hamburger, rauwkost, Gekonfijte zoete aardappel frittata.
– Wraps: pannenkoeken belegd met gyros seitan, salades, rucola en knapperige wortels. pasta met pesto
Desserts
individuele portie € 6,5
– Vruchtentaart van de dag
– Vruchtenpannacotta
– Peperkoek tiramisu
– Fair Trade chocoladetaart
VERKOOPVOORWAARDEN zie hier../..https://www.slurps.be/condition-de-vente-et-livraison/
Bevestiging: Om uw bestelling te valideren, wordt u gevraagd een e-mailbevestiging te sturen met alle factureringsgegevens.