Voeding & gezondheid

Voeding & Ayurveda

Voeding volgens de Ayurvedische diëtetiek Soort voedsel De aard van het voedsel vertegenwoordigt het thermische effect dat in het lichaam wordt gegenereerd na assimilatie van het voedsel. Dit is het gevoel van warmte of koelte tijdens of na de spijsvertering, ongeacht de temperatuur waarbij het wordt geconsumeerd. Bijvoorbeeld als je in een Spaanse peper bijt

Voeding & Ayurveda Meer lezen »

7 superbronnen van plantaardige eiwitten.

…                                         Eiwitten zijn essentieel voor spieropbouw en herstel. Iedereen is bekend met dierlijke eiwitten, maar het onderwerp plantaardige eiwitten is ingewikkelder. Toch zijn plantaardige eiwitten rijk en kunnen ze in veel verschillende soorten voedsel worden gevonden. Laten we eens kijken naar 7 super bronnen van plantaardige eiwitten. 1. Spirulina: 65 gram eiwit per

7 superbronnen van plantaardige eiwitten. Meer lezen »

Medicinaal gebruik van gewone voedingsmiddelen

Medicinaal gebruik van gewone voedingsmiddelen Deze methoden staan bekend als huisartsgeneeskunde of volksgeneeskunde. Ze zijn allemaal ontwikkeld op basis van de echte ervaring van mensen door de eeuwen heen; ze zijn eenvoudig en gemakkelijk te gebruiken, zodat iedereen ze kan beoefenen zonder dat het veel geld kost in het dagelijks leven. Ze zijn ook zeer

Medicinaal gebruik van gewone voedingsmiddelen Meer lezen »